2.10.2024. 22:35
0
Uznemirujući snimak: Otpušteni radnik u Jordanu zapucao iz "kalašnjikova" pa ranio i Srbijanca
U jednoj kompaniji u Jordanu došlo je do pucnjave, kada je otpušteni radnik zapucao iz "kalašnjikova".

Kako je prenio "New Arab", u napadu je ubijen direktor kompanije, državljanin Velike Britanije, a ranjeni su državljanin Srbije i Jordana.

Napad se dogodio u ponedeljak jednoj fabrici u Akabi. Prema lokalnim izvještajima, Britanac je bio menadžer u kompaniji i napadnut je od strane maskiranog muškarca, koji je upao u fabriku i otvorio vatru.

Ranjeni srbijanski državljanin i Jordanac, čiji identiteti nisu navedeni, prebačeni su u bolnicu. Uprava javne bezbjednosti objavila je da je osumnjičeni uhapšen nakon 24-satne potrage, a napad je navodno uslijedio nakon otpuštanja zaposlenog.

Snimak koji je kružio na internetu prikazuje maskiranog čovjeka koji upada u fabriku i puca u troje ljudi iz "kalašnjikova".


 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.