2.10.2024. 19:04
0
FK Sarajevo podržao Udruženje "Dajte nam šansu"
FK Sarajevo napravio je još jedan prelijep potez.

Naime, klub sa Koševa je podržao rad Udruženja "Dajte nam šansu".

- Kao najeminentniji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini, Fudbalski klub Sarajevo nastavlja svoju misiju i van fudbalskih travnjaka.

Nakon što je objelodanjeno da se u mjesecu oktobru s ponosom nastavlja kampanja "FK Sarajevo For the Cure", koju će klub realizirati u saradnji sa Udruženjem „Think pink“, sada je stigao još jedan lijep gest.

FK Sarajevo poklanja pažnju svim sferama života, a posebno pokazuje senzibilitet prema najranjivijim kategorijama društva. Ovog puta je klub kroz donaciju odlučio podržati Udruženje “Dajte nam šansu”, a susret je ispunio srca svih prisutnih.

Inače, "Dajte nam šansu" je neprofitna, nevladina organizacija u Sarajevu koja pruža podršku porodicama djece i osoba s poteškoćama u razvoju. Osnovana je od strane roditelja kako bi stvorila bolje društvene okolnosti za njihov ugodan život - naveli su sa Koševa.



0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.