2.10.2024. 19:44
0
Je li opet pokušan "atentat" na državnog ministra sigurnosti - Nešić o presretanju u Sarajevu: "Ako je prvi put bila slučajno, da li je i drugi put slučajnost?"
Kolona pod pratnjom, u kojoj je bio ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić, presretnuta je danas u Sarajevu.

- Oko 12.30 sati napadnuta je kolona od lica za koja ja imam neprovjerene i nezvanične informacije da se radi o suspendiranom policajcu Federacije Bosne i Hercegovine, da se radi o čovjeku koji je sklon nasilju. Postavlja se pitanje da ako je prvi puta bila slučajnost, da li je i drugi puta slučajnost - rekao je danas Nešić.

Podsjećamo, u augustu ove godine iz Ministarstva sigurnosti BiH saopćili su da je nepoznati vozač presjekao je putanju kretanja vozila ministra Nešića, uprkos jasnim upozorenjima i naređenjima članova njegove pratnje, a ruski i srbijanski mediji, kao i pojedini iz RS-a, naravno oni pod kontrolom vladajućeg režima, su tvrdili da je riječ o atentatu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.