3.7.2024. 21:05
0
Nevjerovatno - KJKP Sarajevogas traži higijeničarku: Mora znati odgovor na čak 75 pitanja i to od historije kompanije do članova Uprave
KJKP Sarajevogas d.o.o. Sarajevo objavio je otvoreni konkurs za popunu tri nova radna mjesta, postavljajući neobičan zahtjev.

Naime, kandidati za dvije pozicije higijeničarke i jednu poziciju referenta za katastar moraju savladati čak 75 različita pitanja.


Crna-hronika

Kompanija, koja je vodeća u sektoru snabdijevanja prirodnim gasom u  Sarajevu, očekuje objavom da su kandidati za higijeničarke obavezni da se detaljno upoznaju s organizacijom po sektorima, poslovnim tajnama te osnivanjem kompanije.


Crna-hronika

Sa druge strane, referent za katastar treba posjedovati znanje o tehničkim uputstvima za opće poslovanje, kao i relevantnim datumima u historiji kompanije.



Na kraju, dok se KJKP Sarajevogas d.o.o.  Sarajevo priprema za popunu tri nova radna mjesta, postavljanje zahtjeva da kandidati za higijeničarke i referenta za katastar moraju savladati 75 različita pitanja izaziva pažnju i postavlja pitanje da li su ovi zahtjevi možda previše visoki za potencijalne aplikante.


Crna-hronika

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.