3.7.2024. 21:16
0
Džemal Smajić kritikovao Denisa Bećirovića: "Ovim je pokazao da apsolutno ne razumije međunarodne odnose a posebno šta i s kim može razgovarati a da ne napravi gaf"
Džemal Smajić, delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, reagovao je na inicijativu predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denisa Bećirovića "da Italija usvoji rezoluciju kojom bi podržala nezavisnost i suverenitet BiH".

- Predsjedavajući Predsjedništva BiH gospodin Bećirović često iznenadi sa svojim nezrelim i čudnim potezima, pa je ovaj iz Italije jedan u nizu. On je ovim pokazao da apsolutno ne razumije međunarodne odnose, a posebno šta i s kim može razgovarati a da ne napravi gaf - istakao je Smajić.

Smajić je naglasio da ova inicijativa oslikava nedoraslost za posao koji Bećirović obavlja.

- Tražiti da neka zemlja koja je priznala BiH i koja ima diplomatske odnose sa našom državom, usvoji neobavezujući akt u svom parlamentu kojim daje podršku suverenitetu i teritorijalnom integritetu BiH, oslikava nedoraslost poslu koji obavlja - poručio je Smajić.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.