19.7.2024. 9:20
0
Ovo ulice u centru Sarajeva bi danas mogle biti bez vode
FOTO: ilustracija
Iz komunalnog preduzeća 'Vodovod i kanalizacija' Sarajevo ogasili su se o radovima planiranim za petak, uslijed kojih bi pojedine ulice u općini Centar Sarajevo mogle ostati bez redovnog snadbijevanja vodom.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova kao i druge intervencije na vodovodnoj mreži zbog čega bi moglo doći do prekida snabdijevanja vodom u ulicama: Koševo, Reisa Fehima Spahe čikma, Drinska, Hasana Bibera, Alipašina, Muhameda ef. Pandže, Zije Dizdarevića, Betanija, Obhodža, Dejzina Bikića, Jukićeva, Humska, Abdurahmana Muharemije, Patriotske lige, Bolnička, Koševo, Braće Begić, Muhameda Hadžijahića, Sulejmana ef. Musića, Rakovička cesta, Grabovine, Rukodol, Bardakčije te naselja Velešići, Pofalići, Koševsko brdo, Ciglane sa pripadajućim ulicama.

U sklopu realizacije projekta rekonstrukcije vodovodne mreže koji se finansira sredstvima EBRD kredita planirani su radovi u ulicama Sedrenik, Franjevačka, Karpuzova i Golobrdica. Zbog ovih radova do prekida u vodosnabdijevanju može doći u navedenim ulicama.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

Za sve informacije možete se obratiti dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.