19.7.2024. 14:48
3
Vijećnik iz Kalesije protiv koncerta Šejle Zonić na Trgu šehida: "Oni koji su te pozvali u Kalesiju, nisu isti kao ti i tvoji mentori, ali..."
FOTO: Vijesti.ba
Admir Karić, općinski vijećnik iz stranke Narod i Pravda (NiP) u Kalesiji, izrazio je želju da fizički spriječi održavanje koncerta pobjednice Zvezda Granda, Šejle Zonić, u Kalesiji.

Kariću smeta što se koncert planira održati na Trgu šehida, a dodatno mu smeta i mentorica pjevačice.

Karić je istakao: "Kalesija ima trg čije ime su odabrali mentori ove umjetnice - Trg šehida. Već sam jednom bio na sudu zbog tog naziva, braneći simboliku koju nosi. Kritikovao sam načelnika jer je, prema mom mišljenju, bio pijan dok je odbrojavao posljednje sekunde jedne godine", rekao je Karić.

On je također naglasio još jednom da bi najradije fizički zaustavio koncert.

"To bi bio najviši stepen imana. Ne mogu to učiniti zbog više razloga, ali neću biti na najnižem stepenu imana - da to srcem osudim. Barem ću glasno osuditi jezikom. Oni koji su te pozvali u Kalesiju, i oni koji dođu na koncert, nisu isti kao ti i tvoji mentori. Ali nisu ni bolji", napisao je Karić.

Kalesija
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.