2.10.2024. 18:38
1
Detalji "napada" na Nenada Nešića u Sarajevu: Njegova pratnja doslovice izgurala Sarajliju sa ceste. Službenici mu navodno psovali i slomili prst
FOTO: CH
U popodnevnim satima dogodio se incident u Sarajevu, a u kojem, kako su mediji prenijeli, se desio "napad" na Nenada Nešića, ministra sigurnosti BiH.

Kako se navodi, muškarac je bivši policijski službenik MUP-a Kantona  Sarajevo. 

Prema nezvaničnim informacijama portala Crna-Hronika, Sarajlija se kretao srednjom saobraćajnom trakom sa svoje dvoje maloljetne djece u vozilu (7 i 5 godina). Iza njegovog vozila, nalazio se službeno vozilo marke Audi bez zakonski pripadajućih oznaka.

Pratnja ga je doslovno stjerala sa ceste te je tom prilikom udario u trotoar. Također, prema tvrdnjama istog medija, službeni vozači su navodno izvrijeđali Sarajliju na cesti, nasilno ga oborili, prislonili na auto, te mu navodno slomili mu prst. 

Niti jedne sekunde na licu mjesta se nije nalazio Nenad Nešić, njegovo vozilo odmah je produžilo dalje.

Od Sarajlije su uzeli izjavu SIPA i Tužilaštvo a susprendovanom policajcju MUP-a KS su stavili na teret “napad na službeno lice”.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.