2.10.2024. 18:53
2
Ovo je suspendirani policajac MUP-a KS koji je napao kolonu pod pratnjom ministra Nenada Nešića: Sin je bivšeg visokopozicioniranog policijskog službenika MUP-a KS
Suspendirani policajac MUP-a KS napao je danas kolonu pod pratnjom u kojoj je bio ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić, potvrđeno je za "Avaz".

Ovaj muškarac je, ljut zbog načina vožnje vozila pod pratnjom  presjekao kolonu i verbalno ih napao.

Zbog svega reagiralo i pojačanje iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH (DKPT), a obaviještena je i SIPA.

Saznajemo da je riječ o Benjaminu Sijerčiću, sinu Emira Sijerčića, bivšeg visokopozicioniranog policijskog službenika MUP-a Kantona Sarajevo koji je preminuo prije nekoliko godina.

Protiv Sijerčića će biti podnesena prijava, ali je nakon ispitivanja pušten i pretresa vozila pušten na slobodu. On je prije nekoliko godina suspendiran i pred otkazom je u policiji. 

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.