9.10.2024. 15:09
0
Kandidat Srpske radikalne stranke u Prnjavoru obećavao "veliku pivu" od 1 KM nakon izbora: "Da bingo više daje, pa da sreća duže traje"
‘Glasajte za Nedeljka i bit će vam bolje već od ponedjeljka”, poručivao je Nedeljko Todorić na društvenim mrežama kako bi birače u Prnjavoru uvjerio da baš njemu i njegovoj listi daju glas na izborima.

Pošto je bio jedan od prvih koji se oglasio neobičnom kampanjom, zapao je mnogima za oko jer je obećavao pivu za marku i da će bingo više da daje, izvijestila je BN televizija.

- Da velika piva bude marka, borimo se ja i stranka
- I da bingo više daje, pa da sreća duže traje
- Zaokruži osmicu, započni igricu.



Birači su na kraju odlučili da ipak mogu i bez Nedeljka u lokalnom parlamentu. Zajednička lista Ujedinjene Srpske i Srpske radikalne stranke, čiji je bio kandidat, osvojila je nešto manje od četiri posto glasova u Prnjavoru, a Todorić je dobio povjerenje 111 Prnjavorčana ili 17,65 posto od glasova same liste. Sa osmog “skočio” je na peto mjesto, ali falilo mu je bar još oko 100 glasova da postane vijećnik.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.