18.8.2024. 14:27
0
Viceprvakinja Evrope: Lejla Njemčević ispisala historiju BiH
Lejla Njemčević je kao viceprvakinja Evrope ispisala historiju Bosne i Hercegovine. Ovo je prva medalja u historiji bh. biciklističkog sporta sa Evropskog prvenstva. Srebrnu medalju osvojila je u nevjerovatnom šprintu utrke za manje od dužine bicikla.

Na kratkoj stazi i bez dugih uspona, koja zasigurno ne odgovara Lejli, sa pametnom i iskusnom vožnjom je osvojila drugo mjesto.

Suze, znoj, odricanje i disciplina je pokazatelj da je sve moguće.



Lejla je trenutni lider Svjetske serije i osvajač Svjetskog kupa.

Prvo mjesto osvojila je Holanđanka Rosa Van Doorn - Holandija, dok se Italijanka Claudia Peretti - Italija plasirala na treće mjesto.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.