12.7.2024. 12:08
4
Drama u sarajevskom domu zdravlja: Podivljali muškarac prevrnuo kafe aparat, pa lopatom za snijeg napao recepcionerke na info-pultu
U sarajevskom Domu zdravlja Otoka, jučer se odvijala prava drama.

Naime, jedan muškarac je doslovice okršaj sa kafe aparatom. Kako nam je rekao predsjednik Sindikata zdravstva KS za Dom zdravlja Jasmin Avdović, koji je i svjedočio događaju, sve je počelo kada je muškarac ubacio 1 KM, a aparat mu nije izbacio kafu, ali ni novac. Potom je otišao do info-pulta, te tražio da mu oni vrate pare, a kada su mu objasnili da aparat nije u vlasništvu Doma zdravlja, vratio se do kafe aparata i počeo ga udarati sve dok ga nije prevrnuo.

Potom je pronašao lopatu za snijeg iza aparata, pa sa njom napao uposlenice na info-pultu.  

U prilogu poslušajte šta još rekao Avdović o ovom slučaju.

Novinar: Ajdin Balićevac


4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.