12.7.2024. 14:58
0
Tahirović uputio izvinjenje Prijedorčankama: Nisam imao namjeru da uvrijedim bilo koju majku
Murat Tahirović, predsjednik Udruženja žrtava i svjedoka genocida, uputio je izvinjenje porodicama žrtava iz Prijedora nakon što je svojom izjavom uvrijedio Prijedorčanke.

- Nisam imao namjeru da povrijedim bilo koju majku, pogotovo ne majke Prijedora jer kad bih povrijedio bilo koju majku povrijedio bih i svoju majku, a nju volim najviše na svijetu, rekao je Tahirović.

Potom se izvinio i Jasminu Mediću koji je među prvim reagovao na njegovu izjavu.

- Nisam imao namjeru ni, tebe Jasmine, da na bilo koji način vežem za odgovornost oko Prijedora jer si bio premlad da bi bio odgovoran. Mada me čudi tvoja površnost sa titulom koju imaš. Imao sam i imam namjeru da prozivam one koji jesu odgovorni, poput Edina Ramulića ili Nihada K. koji je svoj život potrošio komentarišući tuđi, kazao je on.

(Ajdin B.)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.