21.8.2024. 13:23
0
Šta se sinoć dešavalo na sarajevskom aerodromu - Piloti prijavili ozbiljan incident: Neko je sa zemlje ometao slijetanje snopovima svjetlosnih lasera
Piloti koji su sinoć sletjeli na Aerodrom Sarajevo prijavili su Graničnoj policiji ozbiljan incident, a neki od njih su naveli da su prilikom slijetanja bili ometani snopovima svjetlosnih lasera koje je sa zemlje usmjeravalo za sada nepoznato lice.

Kako prenosi Tanjug, piloti su incidente nakon sletanja prijavili Graničnoj policiji Bosne i Hercegovine.

Trenutno se, kažu, vrše radnje koje imaju za cilj otkrivanje osobe ili više njih koje stoje iza ovog djela koje se može okarakterisati kao "ozbiljan incident koji ugrožava sigurnost pilota, ali i samih putnika".

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.