2.10.2024. 18:14
0
Uhapšen roditelj koji je napao učenika kod banjalučke škole
Banjalučka policija uhapsila je danas lice čiji su inicijali N.Đ. koje je fizički napalo maloljetno lice na ulazu u školsko dvorište i u toku je kriminalistička obrada uhapšenog, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banja Luka.

Maloljetnom licu ukazana je ljekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banja Luka.

Policiji je danas u 13.15 sati prijavljeno da je lice N.Đ. fizički napalo maloljetno lice na ulazu u dvorište Osnovne škole u naselju Lazarevo.

Sve mjere i radnje se preduzimaju pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Nezavisne novine su objavile da je trinaestogodišnji dječak povrijeđen danas kada ga je kod Osnovne škole "Borisav Stanković" u naselju Lazarevo udario otac učenika iz odjeljenja, tvrdi otac pretučenog maloljetnika Dragan S.

Otac pretučenog dječaka je rekao da su djeca dan ranije tokom fudbala imala nesuglasice te je njegov dječak od drugara dobio šamar na koji nije uzvratio.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.