2.10.2024. 18:11
1
Koliko će Selma Bajrami koštati Ramu Isaka i njegovu stranku "Snaga naroda": Govorilo se o cifri od čak 11 hiljada KM, ali će ipak na kraju pjevačica pjevati - besplatno
Predizborna kampanja za Lokalne izbore 2024. privodi se kraju. Kandidatima je ostalo još samo nekoliko dana da pokušaju utjecati na izbor građana te da pridobiju još ponekog simpatizera, piše Faktor.

Nova vremena donose sa sobom i drugačije načine vođenja predizborne kampanje. Posljednjih godina stranke pribjegavaju ulaganju sredstava u sponzorisano oglašavanje na interenetu, posebno na društvenim mrežama. A ono što je ranije bilo ustaljeno, ove izbore priredit će izgleda samo stranka federalnog ministra unutrašnjih poslova Rame Isaka Snaga naroda.

Isakova stranka osigurala je svojim simpatizerima, ali i široj publici, veselu završnicu kampanje. Na centralnom skupu Snage naroda u Zenici ovog četvrtka nastupat će pjevačice Selma Bajrami i Aldina Bajić te Gradski hor Kasiopeja.

Kako im je to posao, nastup bilo kog pjevača ima cijenu koja, naravno, varira te je o njoj nezahvalno nagađati. 

Koliko je izdvojeno novca za nastup Selme Bajrami, za Faktor nisu željeli davati informacije iz Snage naroda. Međutim, kako Faktor nezvanično saznaje, prvo se razgovaralo o cifri od 11.000 KM ukupno sa troškovima, ali prema pojedinim također nezvaničnim informacijama, Bajrami će na kraju navodno pjevati besplatno. Kako je do toga došlo, nisu htjeli objasniti u ovoj stranci. 

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.