3.10.2024. 11:48
0
Incident u tržnom centru u Bihaću: Muškarac virio u ženske kabine dok su se presvlačile
FOTO: krajina.ba
Šokantan incident zabilježen je u tržnom centru Bišće park u Bihaću, a radnici i posjetioci bili su jako uznemireni.

Prema izjavama svjedoka, nepoznati muškarac je virio u kabine za presvlačenje u trgovini Sinsay, dok su se unutar njih nalazile djevojke i žene, piše Avaz.

Ovaj neprimjeren čin izazvao je strah i zabrinutost među radnicama i mušterijama, koje su odmah reagirale i pozvale policiju.

Nažalost, počinitelj je pobjegao prije dolaska policijskih službenika, ostavljajući za sobom uznemirene mušterije i radnice.

Nakon incidenta, policija je pregledala snimke video nadzora tržnog centra i uspjela identificirati automobil i registarske oznake kojima je nepoznati muškarac napustio parking.

Istraga je u toku, a policija apelira na građane da, ukoliko imaju bilo kakve informacije o ovom incidentu, odmah prijave slučaj.

Bihać
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.