15.8.2024. 19:17
0
Poznati sastavi Zrinjskog i Boteva za duel u Mostaru
Aktuelni osvajač Kupa BiH i predstavnik naše zemlje u kvalifikacijama za UEFA Konferencijsku ligu, Zrinjski na domaćem terenu od 20:00 igra uzvratni susret protiv Botev Plovdiva.

Zrinjski ima zaostatak od 2:1 iz prvog susreta igranog u Bugarskoj.

Za večerašnji revanš susret treneri Mario Ivanković i Dušan Kerkez su odabrali sljedeće sastave:

HŠK Zrinjski (4-3-3): Marić, Ćorluka, Šunjić, Barišić, Tičinović, Mlinar, Posavec, Ivančić, Ćuže, Mulahusejnović i Malekinušić.

Botev Plovdiv (4-2-3-1): Bernat, N. Minkov, J. Tomm, Conte, Balogiannis, Karabelyov, Perera, Akere, Popov, Nwachkwu, Sekulić.

Glavni sudac meča u Mostaru bit će irski arbitar Rob Hennessy, a pomagat će mu Dermot Broughton i Emmett Dynan u VAR sobi odluke će donositi slovenački sudci Nejc Kajtazovic i Asmir Sagrković.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.