19.7.2024. 15:13
0
Novi detalji likvidacije ubice policajca: Ponovo je pucao na policiju
FOTO: TV Dukagjini
Faton Hajrizi, ubica policajca Nikole Krsmanovića i teško ranjavanje njegovog kolege Vjekoslava Ilića, likvidiran je. To je, kako smo već objavili, potvrdio podpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Hajrizi je, kako prenosi Blic, pokušao da pređe Drinu i pobjegne u BiH, ali tome nije uspio pa se sakrio u napušteni fabrički kompleks, gdje se godinama unazad kriju migranti iz Preševa, koji čekaju "vezu" za prelazak preko Drine.

Kako piše Informer, Faton Hajrizi je pucao ponovo na policiju, koja je uzvratila vatrom i likvidirala ga. 

MUP je danas saopštio da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za Fatonom Hajrizijem koji se sumnjiči da je preksinoć u Lipničkom Šoru usmrtio policijskog službenika Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića.

Faton Hajrizi je prije sedmicu dana pobjegao iz zatvora na Kosovu, gdje je izdržavao kaznu zbog ubistva ruskog vojnika KFOR i drugih krivičnih djela. To nije prvi, već čak deveti put da Hajrizi bježi iz zatvora. Navodno je pobjegao u vremenskom periodu između pet i sedam sati ujutru.

Srbija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.