17.8.2024. 15:20
0
Aleksa Avramović odlazi u NBA ligu?
Neposredno prije početka olimpijskog turnira u košarci, reprezentativac Srbije Aleksa Avramović napustio je Partizan i potpisao ugovor sa CSKA iz Moskve.

Ipak, postoji mogućnost da do njegovog odlaska u Rusiju ni ne dođe jer postoje informacije da je za njega zainteresovano nekoliko klubova iz NBA lige.

Čačanski "Ozonpress" prenio je saznanje da će Avramović otići u NBA ligu, te da će njegov novi tim biti LA Clippersi ili Atlanta Hawksi.

"Avramović sasvim sigurno odlazi u LA Clipperse ili u Atlantu. Pregovori su u toku i nadamo se da će sve završiti u obostranom interesu", ističe izvor blizak porodici Avramović, uz to da je 99 odsto stvari već dogovoreno.

Srbijanski košarkaš ima klauzulu sa CSKA iz Moskve po kojoj može da ode u NBA ligu do 20. avgusta nakon sjajnih partija u dresu nacionalnog tima u Parizu.

Ukoliko Avramović zaista krene put NBA lige, mogao bi da zaigra sa Bogdanom Bogdanovićem u Atlanti sa kojim je nastupa i u reprezentaciji Srbije, prenose "Sportske".

(Sead M.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.