13.7.2024. 18:38
0
Bugojno tuguje: Preminuo uspješni sportista koji je početkom godine osvojio Kilimandžaro
Zukić, inače rukometni sudac i doktor, preminuo je u 32. godini života, a vijest o njegovoj smrti odjeknula je Bosnom i Hercegovinom i šokirala sve one koji su ga poznavali.

- Svi su u šoku, mnogi u ovom vrelom ljetnom danu ne mogu da vjeruju u informaciju koja je jutros prostrujala gradom. Kao da je u trenutku sve stalo. Odlazi nam mladost, sudbina je bila jača od svih planova, navodi se na Facebook stranici Info Bugojno.

Zukić je u februaru ove godine osvojio najviši vrh Afrike, Kilimandžaro, a tom prilikom je sa sobom ponio šal MRK Iskra Bugojno, čime je potvrdio koliko je volio svoj klub i grad. 

Od njega se na društvenim mrežama oprostio i RK Iskra.

- Sa velikom tugom i boli u srcu obavještavamo da nas je naš sugrađanin Rinad Zukić (32) napustio.

Bio je prepoznatljiv po svojoj vedrini, sportista, doktor, omiljen u društvu, pozitivna slika našeg Bugojna, uvijek nasmijan i motivisan.

Ovim putem porodici Zukić i prijateljima izražavamo iskreno saučešće u ime našeg kluba.

Da mu Allah dž.š. podari lijepi džennet a porodici sabura, navodi se u objavi.

Bugojno
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.