15.7.2024. 21:09
0
Plenković najavljuje sastanak s HDZ-om BiH o izborima i europskim integracijama
FOTO: N1
Predsjednik hrvatske Vlade i HDZ-a RH Andrej Plenković najavio je danas da će se idući ponedjeljak u Splitu sastati s Predsjedništvom HDZ-a BiH.

Kako je najavio, na tom sastanku će se razgovarati o pripremama za lokalne izbore u BiH, pripremama za predsjedničke izbore u Hrvatskoj te o pregovorima o članstvu BiH u EU i položaju Hrvata u BiH.

Plenković je kazao da se pripremaju za predsjedničke izbore, proveli su internu anketu koja pokazuje velike želje za promjenom na dužnosti predsjednika Republike Hrvatke te da imaju nekoliko potencijalnih kandidata koji mogu pobijediti.

“Anketa govori o tome da su velike želje za promjenom na dužnosti predsjednika Republike Hrvatske među anketiranim biračima i građanima. Imamo nekoliko potencijalnih kandidata koji mogu pobijediti”, kazao je Plenković novinarima nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a RH. Najavio je kako će u idućim danima voditi razgovore s potencijalnim kandidatima, imati proces konzultacija unutar stranke, ali i sa drugim strankama koje bi bile spremne podržati njihovog kandidata.

Na novinarski upit kada će se znati tko je kandidat HDZ-a za predsjedničke izbore ponovio je kako je u anketi bilo više imena koja su testirana i mnogi od njih su “sjajno prošli” ne želeći iznositi konkretna imena.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.