22.10.2024. 18:05
0
Novi detalji jezivog ubistva na putu prema Igmanu: Muzur otprije imao problema sa Kahvićem. Tvrdi da ga je stradali prvi napao
Ammar Muzur (25), koji se sumnjiči za ubistvo Armina Kahvića (33) koje se dogodilo u nedjelju na putu za planinu Igman, tokom saslušanja u policiji, ali i u Tužilaštvu tvrdio je da se radilo o - samoodbrani, saznaje portal Oslobođenje.

Izvor blizak istrazi otkrio je tom mediju da je Muzur izjavio da je prvi njega napao Kahvić te da se on branio.

Isti izvor rekao je da je Muzur ispričao da je on sa nastradalim Kahvićem odranije imao problema.

Podsjetimo, postupajuća tužiteljica Tužilaštva Kantona Sarajevo danas je predložila Kantonalnom sudu u Sarajevu određivanje jednomjesečnog pritvora Muzuru. 

- Pritvor mu je predložen zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti krivično djelo i da bi njegovim boravkom na slobodi moglo doći do uznemirenja javnosti, saopćeno je ranije iz sarajevskog Tužilaštva.

Podsjetimo, Muzur se sumnjiči da je prije dva dana, u nedjelju oko 18 sati, na putu prema Igmanu nožem usmrtio 33-godišnjaka. 

- Nakon verbalne prepirke, prvobitno su se fizički sukobili, a potom je oštećenom zadao više ubodnih rana u predjelu grudnog koša, odnosno, srca. Istražne radnje i vještačenja u ovom predmetu su u toku, precizirali su iz Tužilaštva KS.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.