22.10.2024. 17:15
0
Doktor Ćorušić pao sa 8 metara visine: Preminuo usljed povreda
FOTO: n1
Sahrana uglednom doktoru Ćorušiću održat će se u četvrtak u Lovreču u porodičnoj grobnici, dok će se KBC Zagreb od svog dugogodišnjeg direktora oprostiti i na komemoraciji koja će biti u ponedjeljak u 10 sati u KBC Zagreb.
- U ponedeljak, 21. oktobra u 10:45 sati na Maksimiru u Ulici Mije Kišpatića u krugu zdravstvene ustanove pronađeno je tijelo 66-godišnjaka. Na mjestu događaja obavljen je uviđaj kojim je rukovodila zajednica Županijskog državnog tužilaštva u Zagrebu uz stručnu pomoć policijskih službenici Službe za uviđaje i kriminalističku tehniku Policijske uprave zagrebačke kojom prilikom na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica krivičnog djela.

Na mjestu događaja muškarac je preminuo usljed povreda zadobijenih prilikom pada sa visine od oko 8 metara. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku - navodi se u saopštenju, prenosi 24sata.hr.

Podsjetimo, Ante Ćorušić direktor KBC-a Rebro preminuo je nakon pada sa požarnih stepenica bolnice u ponedeljak.

Smrt doktora potresla je mnoge ljude u okruženju, ali i šire, a od jučer se kolege i prijatelji opraštaju od njega.
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.