22.10.2024. 21:22
0
U Sarajevu se pojavile poruke protiv Elmira Pilava: Izdajnik i neprijatelj bh. fudbala
FOTO: Faktor
Veliko nezadovoljstvo javnosti zbog stanja u bh. fudbalu sve je glasnije.

Čini se da je kulminiralo danas kada je trener Igmana Husref Musemić od strane FSBiH kažnjen sa šest utakmice suspenzije zbog vrijeđanja kontrolora suđenja Admira Šehovića iz Sarajeva.

Sve se desilo sinoć poslije utakmice Zrinjski - Igman (7:1), a treba istaći da su gosti u prvom poluvremenu dobili dva crvena kartona. Isključen je i Musemić koji je kasnije žestoko vrijeđao Šehovića.

Pravi rat se vodi i u Fudbalskom savezu Kantona Sarajevo, traže se ostavke čelnih ljudi, a na meti ljubitelja fudbala je i potpredsjednik Komiteta za sudije i suđenje FSBiH Elmir Pilav.

Pilav je i član Izvršnog odbora Kantona Sarajevo i navijači Željezničara te Sarajeva su mišljenja da isti nije zaštita za dva najveća kluba, čak naprotiv.

Tako su se u našem glavnom gradu danas pojavile i fotografije sa likom Pilava uz poruku.

- Izdajnik i neprijatelj bh. fudbala.

Poruke protiv Pilava u Sarajevu su osvanule i u martu ove godine, a Pilav je tada nazvan "domaćim izdajnikom i R. Srpske podanikom", prenosi Faktor. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.