13.7.2024. 9:33
0
Teška nesreća na putu Livno-Bosansko Grahovo: Poginule dvije osobe
Dvije osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć u 18.55 sati dogodila se na magistralnom putu M 6.1. Livno - Bosansko Grahovo u mjestu Peulje, potvrdio je za portal „Avaza“ Ivica Vrdoljak, portparol MUP-a Livanjskog kantona.

Kako je rečeno, smrtno su stradali R.J. (73) iz Banje Luke, koji je upravljao automobilom Golf 2 te suvozč iz njegovog vozila, M.J. (53) iz Bosanskog Grahova.

Oni su se pod još nerazjašnjenim okolnostima sudarili s vozilom VW Transporter za čijim se volanom nalazio S.D. (33) iz Livna. Lakše tjelesne povrede je zadobio A.S. (29) saputnik iz tog vozila, koje su mu sanirane u Kantonalnoj bolnici u Livnu.

Uviđaj su na mjestu događaja u prisustvu dežurnog kantonalnog tužioca obavili pripadnici MUP-a Livanjskog kantona, nakon čega su tijela smrtno stradalih osoba prevezena u mrtvačnicu Kantonalne bolnice u Livnu.

Prema naredbi dežurnog kantonalnog tužioca tokom dana će tijela stradalih osoba biti prevezena u KBC Banja Luka, gdje će se obaviti obdukcija. 

Na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta, a poduzete su sve neophodne istražne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja okolnosti koje su dovele do ove tragične nesreće.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.