14.7.2024. 9:05
0
Španska "Marca" izabrala nagori tim Eura, u toj ekipi i Cristiano Ronaldo
Španski list "Marca" sastavio je najgoru ekipu Evropskog prvenstva, a u njoj su igrači koji su najviše razočarali i podbacili.

U obzir su uzeti i rezultati njihovih reprezentacija koji su bili ispod očekivanja. Srbija je uz Italiju jedina reprezentacija koja ima dva predstavnika u najgorih 11.

U veznom redu su Sergej Milinković-Savić, a u napadu Dušan Vlahović.

Zvijezda Juventusa nije se uspjela upisati među strijelce Eura, dok je Sergej toliko razočarao da je izgubio mjesto u prvoj postavi Srbije.

"Marca" smatra da ni Cristiano Ronaldo ni Romelu Lukaku na ovom turniru nisu opravdali očekivanja.

Zanimljivo, na golu je hrvatski golman Dominik Livaković koji nije imao loš turnir, a protiv Italije je čak branio odlično.

(NAP)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.