15.7.2024. 14:47
0
Vučić ponovo priča o BiH: "Godinama lažu, sve, od snajpera do Srebrenice..."
FOTO: n1
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je istakao da je ova sedmica izuzetno važna za bilateralne odnose Srbije, te je najavio svoj odlazak u Veliku Britaniju.

- Putujem u London, po prvi put ću imati bilateralu sa novim holandskim premijerom, sa francuskim predsjednikom. Očekujem važne susrete ove nedjelje, ali ne mogu još da potvrdim sve. Mi ćemo se truditi i boriti da do kraja ljeta, početka jeseni, koji će značiti ubrzan razvoj i dalji napredak Srbije, istakao je Vučić.

Prokomentarisao je ponovo srbijanski predsjednik našu zemlju, koja mu ovih dana ne izlazi iz usta.

- Očekivana je kampanja. Kao po komandi sve su uradili kao što sam napisao i u Sarajevu i u Prištini. Neće se to promijeniti, ja nemam ništa protiv da oni vode tu kampanju, kada ne možete da se pohalite ekonomijom, onda morate da vodite takvu političku kampanju. Sve lažu, od snajpera, Srebrenice... Neka oni rade svoj posao, mi ćemo svoj. Godinama lažu, rekao je Vučić.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.