12.7.2024. 10:48
0
Ubica Amre Kahrimanović priznao krivicu
U Kantonalnom sudu u Tuzli u toku je ročiste na kojem se razmatra izjašnjenje policajaca Elvisa Ćustendila koji je priznao krivicu za ubistvo Amre Kahrimanović u Tuzli.

U toku je čitanje optužnice i iznošenje dokaza.

Policijski službenik Elvis Ćustendil 7. februara ove godine s više hitaca iz službenog pištolja usmrtio je Amru Kahrimanović u tržnom centru na Brčanskoj malti u Tuzli.

Tužilaštvo Tuzlanskog protiv njega je podiglo optužnicu koju je potvrdio Kantonalni sud Tuzla .

- Ćustendil je optužen da je u alkoholiziranom stanju, nakon što je suvlasnica ugostiteljskog objekta u Tržnom centru u Tuzli Amra Kahrimanović oko 21 sat došla kako bi se objekat zatvorio i izašla iz prostora, naglo ustao i krenuo za oštećenom. Tada je u holu tržnog centra iz neposredne blizine, iz službenog pištolja Uprave policije MUP-a TK u kojoj je bio zaposlen u Operativnom centru, na podmukao način ispalio jedan hitac u leđa oštećene, a nakon toga je, dok je žrtva ležala na podu, ispalio još 15 hitaca u različite dijelove tijela i usmrtio je - navedeno je iz Tužilaštva TK.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.