12.7.2024. 11:32
0
Sahranjen Miloš Žujović, terorista koji je izvršio napad u Beogradu: Na njegov grob stavljen je pravoslavni krst
Miloš Žujović, koji je preuzeo ime Salahudin, i koji je nedavno izvršio teroristički napad ispred Ambasade Izraela u Beogradu, sahranjen je na groblju u mjestu Mala vrbica kraj Mladenovca.

Tijelo Žujovića preuzeo je njegov otac Zoran i sahranio ga na pravoslavnom groblju u okolini Mladenovca po pravoslavnim običajima. Na sahrani niko nije prisustvovao, kako javlja Alo.rs. Oni su sami odlučili da dođu ranije i bez velike pompe sahrane sina Miloša.

Na njegov grob stavljen je pravoslavni krst.

Bile su i jake policijske snage. 

Ranije se pisalo da se pojedini mještani Mladenovca protive takvoj odlici porodice Žujovć te je otac čak sam za sina kopao raku.

Podsjećamo, Žujović je samostrijelom ranio pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića ispred Ambasade Izraela u Beogradu. Jevremović je operisan u Urgentnom centru gdje mu je iz vrata izvađena strijela.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.