12.7.2024. 14:09
0
Ana Brnabić izrekla najveću glupost u historiji: Kazala da Munira Subašić prijeti nerođenim unučadima Aleksandra Vučića
Šefica Parlamenta Srbije Ana Brnabić danas se obrušila na majku Srebrenice Muniru Subašić, koja je kazala da joj je žao što srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić nije sponzor Rezolucije o genocidu u Srebrenici.

"Meni je žao što Aleksandar Vučić nije bio sponzor Rezolucije, što se na taj način nije nama majkama izvinio. Mrtvi se ne mogu vratiti, ali ipak i on ima svoju djecu. Mora da misli na to. Nije samo njegov život važan – važan je život njegove djece i njegovih unučadi", dio je izjave Subašić, koja je "upalila" Brnabić.

No, u želji da odbrani svog šefa, kako ga je i sama zvala čak i kada je premijerka bila, napisala je hrpu gluposti na svom X profilu.


Možda i najveća je da Subašić prijeti Vučićević nerođenim unucima (???). 

Kada govorimo o nastupima Ane Brnabić, reklo bi se, ništa novo, jer je riječ o osobi koja je sklona lapsusima, često nepromišljena, na momente i degutantna zbog količine poltronstva u sebi. Inače, za nju je bivši predsjednik Srbije Boris Tadić kazao da je "poluusmena". 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.