9.7.2024. 11:08
0
Ministarstvo finansija RS uplatilo dugovanja prema SDS
Ministarstvo finansija Republike Srpske izvršilo je uplatu dugovanja prema SDS za mart, april i maj ove godine.

Uplata je, izvršena na osnovu zaključka Vlade Republike Srpske.

Podsjećamo SDS, kao najveća opoziciona politička stranka u RS, nakon blokade računa zbog američkih sankcija ima prilična dugovanja za neto plate za zaposlene u stranci, te poreze i doprinose.

Sekretarijat SDS u Banjaluci za poreze i doprinose je na kraju prošle godine dugovao čak 18.883 KM, dok su im obaveze za neto zarade iz prethodnog perioda iznosile oko 15.000 maraka.

Pojedini opštinski odbori ove stranke su dugovali i za fotografe, ketering, ali i za sportske dvorane, hotele, komunalne obaveze i električnu energiju.

(Erna H.) 

SDS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.