12.7.2024. 13:39
1
Bh. pjevaču prisjeo odmor u Dubrovniku - Kad je vidio račun, nije mu bilo dobro: Za sat i 15 minuta parkinga platio čak 42 eura
Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat pod estradnim imenom Irdin Dinči, a koji živi i radi u Švicarskoj, posljednjih desetak dana odmara u domovini i Hrvatskoj.

Irdin je, pored rodne Zenice, uživao u ljepotama Sarajeva, Mostara, Tuzle, Zagreba, ali i Dubrovnika. 

Upravo će boravak u Dubrovniku naš pjevač dugo pamtiti i to po cijeni parkinga koji je platio.

- Za sat vremena, 15 minuta i 12 sekundi parkinga u garaži jednog od hotela platio sam 42 eura - rekao je pjevač Irdin Dinči u videozapisu koji je objavio na Tik-Toku, a koji je ubrzo postao viralan i možete ga pogledati OVDJE.

Dinči je posljednjim pjesmama "Prašnjavi ormari" i "Godine su samo broj" potvrdio svoje mjesto na muzičkoj sceni, a polako se priprema za Ameriku, gdje za sada ima dogovoreno 12 nastupa.

(Ajdin B.)
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.